VOLG ONS

START

Saint-Quentin-en-Yvelines (Frankrijk)
BELANGRIJKSTE KENMERKEN
Ligging :
15 Avenue du Centre, Saint-Quentin-en-Yvelines (F)
Oppervlakte :
30.000m²
Architect :
Valode & Pistre
Oplevering :
2013
Investeerder :
Franse institutionele investeerder
Huurder :
EGIS

CODIC stond in voor de herstructurering van de gewezen hoofdzetel van Malakoff-Médéric, met als doel het kantoorgebouw met 30.000 m² naar de hedendaagse normen op te trekken. Het START-gebouw is inmiddels ecologisch verantwoord en kreeg het BBC-label alsook een HQE-en een BREEAM-certificering. Het ontwerp van architectenkantoor Valode & Pistre is vandaag een landmark bij het binnenkomen van de stad Saint-Quentin-en-Yvelines.

 

START ligt op 300 m van het station voor RER- en TER-treinen, vlak bij een groot autosnelwegennetwerk en nabij een shoppingcenter, waardoor de firma EGIS al snel gewonnen was voor START en een vast huurcontract van 9 jaar ondertekende voor het ganse gebouw.

 

EGIS vestigt er zijn nieuwe hoofdzetel om de teams samen te brengen die vroeger op 4 verschillende sites verspreid waren in Saint-Quentin-en-Yvelines. Deze operatie draagt bij tot de opleving van het zakenpark van Saint-Quentin-en-Yvelines, het tweede activiteitencentrum van het Franse hoofdstedelijke gewest Ile-de-France.

 

 

Een ontwikkeling in samenwerking met ICADE

 

Raadpleeg de brochure